Bagatelle hentet i mai 2011 stjernekokken Derrick Styczek fra New York. Derrick har tidligere drevet en stjernerestaurant, skrevet matbøker og deltatt i matprogrammer.
«Vi har investert betydelig og jobbet målrettet for raskt å komme tilbake i toppen», sier Chef Derrick Styczek. Vår målsetting er å være en topprestaurant – men ikke nødvendigvis dyrest!
«Vi har derfor komponert en 4-retters a la carte meny til 795,-, i tillegg til våre andre menyer, slik at alle som har lyst til en uforglemmelig matopplevelse kan få det på Bagatelle».
Videre er Lille B, Bagatelles Brasserie som ligger vegg-i-vegg, tildelt utmerkelsen «Bib Gourmand».
Bagatelle og Lille B fikk altså to av sju norske utnevnelser i Michelin, og etablerer igjen Bygdøy Allé 3 som et av de beste mathus i Norge.
Det nye konseptet Lille B har også vist seg som en suksess, sier Derrick. Her serveres ulike lunchretter på dagtid, samt enklere middagsretter fra samme kjøkken på ettermiddagen/kvelden.
Vil også få gratulere Maaemo med sin tildeling. Det blir en morsom kamp fremover, sier Derrick med glimt i øye.
Jeg gleder meg til å ønske nye og gamle gjester velkommen til Bagatelle og Lille B, sier en glad og stolt Derrick Styczek.