Bagatelle hentet i mai 2011 stjernekokken Derrick Styczek fra New York. Derrick har tidligere drevet en stjernerestaurant, skrevet matbøker og deltatt i matprogrammer.
«Vi har investert betydelig og jobbet målrettet for raskt å komme tilbake i toppen», sier Chef Derrick Styczek. Vår målsetting er å være en topprestaurant – men ikke nødvendigvis dyrest!
«Vi har derfor komponert en 4-retters a la carte meny til 795,-, i tillegg til våre andre menyer, slik at alle som har lyst til en uforglemmelig matopplevelse kan få det på Bagatelle».
Videre er Lille B, Bagatelles Brasserie som ligger vegg-i-vegg, tildelt utmerkelsen «Bib Gourmand».
Bagatelle og Lille B fikk altså to av sju norske utnevnelser i Michelin, og etablerer igjen Bygdøy Allé 3 som et av de beste mathus i Norge.
Det nye konseptet Lille B har også vist seg som en suksess, sier Derrick. Her serveres ulike lunchretter på dagtid, samt enklere middagsretter fra samme kjøkken på ettermiddagen/kvelden.
Vil også få gratulere Maaemo med sin tildeling. Det blir en morsom kamp fremover, sier Derrick med glimt i øye.
Jeg gleder meg til å ønske nye og gamle gjester velkommen til Bagatelle og Lille B, sier en glad og stolt Derrick Styczek.
News
Bagatelle tildeles Michelinstjerne
Bagatelle er tildelt en Michelinstjerne allerede første driftsåret etter gjenåpningen.